0,00
Direct inschrijven!

26e BP tocht

Save the date: 18 februari! 
Schrijf je in!

Algemene voorwaarden

De 25e BP Tocht wordt georganiseerd in een periode dat er veel onzekerheid bestaat over het kunnen laten doorgaan van grote evenementen. Indien de 25e BP Tocht niet kan doorgaan vanwege COVID19 maatregelen, dan doet de organisatie er alles aan om voor een alternatief te zorgen. Hiervoor nemen we dan contact op via het bij het afrekenen van de tickets ingevoerde mailadres. Er wordt echter geen geld terug gegeven, omdat we zelf ook kosten maken.

Zie je zelf van deelname af, bijvoorbeeld omdat het weer je niet past of je ineens andere afspraken hebt? Ook dan geven we geen geld terug.

We werken voor specifieke doelgroepen met kortingscodes. Het gebruik van verstrekte kortingscodes is alleen toegestaan voor de daarvoor bedoelde doelgroep. Gebruik/misbruik van kortingscodes die niet voor een groep bedoeld zijn is niet toegestaan en kan leiden tot uitsluiting van de tocht.

Ondanks dat we ons uiterste best doen om alle mogelijke risico's te vermijden is deelname voor eigen risico.

LET OP! Voor deelname aan de BP Tocht is voor iedereen van 13 jaar of ouder een geldige QR code nodig! Afhankelijk van de maatregelen zal dit een 2G of 3G check zijn. Zonder groen vinkje mag je niet deelnemen. Check dit dus alvast voordat je naar de BP Tocht komt, om teleurstelling te voorkomen. Degene die de tickets koopt is verantwoordelijk voor het vertrek van die persoon/personen uit zijn/haar groep

De BP Tocht wordt in 2022 georganiseerd door Scouting Polaris, KVK 72583282, gevestigd in Heerenveen/De Knipe. Voor vragen zijn we bereikbaar onder bptocht@scoutingpolaris.nl.

Algemene voorwaardenPrivacystatement
Voor verdere  over de BP-tocht: 
bptocht@scoutingpolaris.nl
Scouting Polaris is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 72583282

info@scoutingpolaris.nl
chevron-down