0,00
Direct inschrijven!

25e BP tocht

By Scouting Polaris Heerenveen
Schrijf je in!

De 25e BP Tocht wordt gehouden in Heerenveen.

Inschrijven

Inschrijven gebeurt via deze website.

De inschrijfkosten bedragen €10,- (exclusief eventuele kortingscodes)

  • Deze inschrijfkosten kunnen tijdens het inschrijven via iDeal worden voldaan.

Start en einde 5/10 kilometer routes

De starttijden voor de 5 en 10 kilometer wandeltochten liggen tussen 8:00 en 15:00. Er wordt voor deze routes gestart bij Museum Belvedere in Heerenveen. Voer op de navigatie adres Oranje Nassaulaan 12 te Heerenveen in. Hier kunnen deelnemers op aanwijzing van de organisatie afgezet worden (tút en der út), waarna de chauffeurs die meelopen met de wandeltocht naar Parkeerplaats P6 rijden (de route wordt met bordjes aangegeven), om vanaf daar via een shuttleverbinding met (o.a.) busjes die op duurzaam biogas rijden naar het museum worden vervoerd. Hou daarom rekening met wat extra tijd voor het starten.

Let op, bij Museum Belvedere is geen parkeergelegenheid voor auto's van deelnemers aan de BP Tocht (uitgezonderd mindervaliden op aanvraag, die krijgen ook een ander adres om naartoe te navigeren)!

Voor fietsen is er ruim voldoende ruimte, dus doe duurzaam en kom op de fiets!

Start en einde 25 kilometer route

De 25 kilometer wandeltocht start tussen 08:30 en 11:30 op een andere locatie, voer hier op de navigatie het adres Neptunus 53 te Heerenveen in. Dit is Parkeerterrein P8 van SC Heerenveen en het terrein van Scouting Polaris. hier kan geparkeerd worden en start/eindigt ook de wandeltocht.

Omgeving

Voor Koninklijke bossen hoef je niet ver te zoeken, ook Friesland heeft Koninklijk groen: Oranjewoud. De Baden-Powelltocht, de wandel- en ontdekkingstocht met routes van 5, 10 en 25 km voert over onverharde paden van dit Koninklijke bos. Oranjewoud bestaat uit een verzameling voormalige landgoederen met lange lanen, parken met royale eiken en beuken, een handjevol overgebleven landhuizen, waterpartijen en kleine weilandjes tussen de bossen, hierdoor is deze Baden-Powelltocht een unieke beleving en ontdekking van dit koninklijk bos. Ook de Overtuin, het historisch parklandgoed (rijksmonument), waarbij je wandelt over kronkelige paden, langs kunstig gesnoeide hagen, de slangenmuur, de vijver en kruidentuin, is opgenomen in de route.

Voorzieningen

Tijdens de wandeltocht wordt de deelnemer verzorgd door de vrijwilligers van Scouting Polaris. Voor iedere deelnemer is wat te eten en drinken geregeld.

Vragen

Voor overige vragen kan contact worden gezocht met bptocht@scoutingpolaris.nl

Algemene voorwaardenPrivacystatement
Voor verdere  over de BP-tocht: 
bptocht@scoutingpolaris.nl
Scouting Polaris is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 72583282

info@scoutingpolaris.nl
chevron-down