0,00
Direct inschrijven!

26e BP tocht

Save the date: 18 februari! 
Schrijf je in!

Online inschrijven

Leuk dat je meedoet met de 25e BP-tocht!

Kies hieronder de afstand die je (individueel of met je groep) wilt lopen. Kies op de volgende pagina de gewenste starttijd en het aantal deelnemers. Tip: zijn er niet voldoende tickets beschikbaar op de gewenste starttijd? Kies dan een andere starttijd of verdeel de tickets over 2 aaneengesloten tijden. Tot aan de start!

Heb je een kortingscode gekregen? Die voer je in bij het betalen. Wil je een kortingscode? Dat kan, voor Scouting groepen en andere (20+) grote groepen kun je een code aanvragen via bptocht@scoutingpolaris.nl.

Wil je met je deelname aan deze BP Tocht ook Scouting Polaris steunen? Wordt dan Vriend van Scouting Polaris door het artikel hieronder op te nemen in je winkelmandje. Bij een donatie van €50,- loopt u gratis mee (dit geldt voor 1 persoon)! Daarnaast gelden uiteraard alle normale voordelen die u als Vriend van Scouting Polaris hebt.

LET OP! Voor deelname aan de BP Tocht is voor iedereen van 13 jaar of ouder een geldige QR code nodig! Afhankelijk van de maatregelen zal dit een 2G of 3G check zijn. Zonder groen vinkje mag je niet deelnemen. Check dit dus alvast voordat je naar de BP Tocht komt, om teleurstelling te voorkomen. Degene die de tickets koopt is verantwoordelijk voor het vertrek van die persoon/personen uit zijn/haar groep.

Kies hieronder de gewenste afstand:

Algemene voorwaardenPrivacystatement
Voor verdere  over de BP-tocht: 
bptocht@scoutingpolaris.nl
Scouting Polaris is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 72583282

info@scoutingpolaris.nl
chevron-down