0,00
Direct inschrijven!

26e BP tocht

Save the date: 18 februari! 
Schrijf je in!

Scouting Polaris Heerenveen

De organisatie van de 25e editie van de BP-tocht ligt bij Scouting Polaris uit Heerenveen. Scouting Polaris is in 2018 opgericht en is de jongste scoutinggroep van Fryslân. De vereniging telt in 2021 bijna 100 jeugdleden en vrijwilligers.

Zoals veel verenigingen wordt het werk van Scouting Polaris ondersteund door vrijwilligers. Deze vrijwilligers vormen het bestuur, de speltakleiding, het klusteam en de organisatie van onder andere de BP tocht.

Over Scouting

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 

Wereldwijd is scouting de grootste jeugd- en jongerenorganisatie met in totaal zo'n 40 miljoen leden verdeeld over zo'n 160 landen.  In 2017 waren er in Nederland ongeveer 85.000 jeugdleden en ongeveer 25.000 vrijwilligers in ruim 1.100 scoutinggroepen lid van Scouting Nederland. Scouting verschilt wereldwijd wellicht in de activiteiten, maar niet in de waarden en normen. Die zijn universeel.

Scoutingactiviteiten zijn veel buiten in de natuur. Andere activiteiten staan in het teken van iets goeds doen voor de samenleving. Scouting draagt graag bij aan een betere wereld.

Kennismaken

Scouting Polaris heeft geen wachtlijst. Bij alle speltakken is ruimte voor enthousiaste jongens en meiden die houden van avontuur. Wil je meer weten over Scouting Polaris, of je aanmelden om gratis een opkomst mee te doen? Kijk dan op de website van Scouting Polaris.

Of word vriend van Scouting Polaris met een éénmalige donatie!

Algemene voorwaardenPrivacystatement
Voor verdere  over de BP-tocht: 
bptocht@scoutingpolaris.nl
Scouting Polaris is geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 72583282

info@scoutingpolaris.nl
chevron-down